Skrotpræmie

Skal bilen skrottes?
Få kr. 2.200,- når vi afhenter bilen eller kr. 2.500,- når du afleverer bilen i Glostrup eller Fjenneslev

Covid-19 venlig digital bilskrotning hos Autotransporten København
Skal bilen skrottes?

Covid-19 venlig bil skrotning.
Da bilskrotning i dag er digital, er det ikke nødvendigt med underskrift eller personlig kontakt, når du skrotter bil hos os. Det gælder både når vi afhenter din skrotbil og når du afleverer din bil til skrotning hos os. Vi aftaler blot hvor du lægger bilnøglen, så sørger vi for at ordne skrotningen digitalt og skrotpræmien udbetales til din Nemkonto.

 

Ring til os på telefon 70202022 og aftal en corona venlig bilskrotning.

Afhentning af skrotbil.
Vi afhenter skrotbiler på det meste af Sjælland og du får skrotpræmien på kr. 2.200,- uanset stand, bilmærke og årgang - bilen skal blot være komplet. Det betyder ikke noget om den ikke kan starte, har flade dæk eller er trafikskadet - skrotpræmien er den samme. Skrotpræmien på kr. 2.200,- udbetales af staten til bilens registreret ejer. Når vi afhenter bilen opretter vi på stedet en digital skrotsag.

 

Du kan straks se den på borger.dk hvor du skal logge ind med Nemid og godkende skrotning. Herefter modtager du skrotpræmien inden for et par dage på din Nemkonto. Vi skal ikke bruge bilens registreringsattest.

 

Du behøver ikke at være hjemme når vi afhenter bilen, vi skal blot lave en aftale om hvor du lægger nøglen og vi laver selvfølgelig stadig straks en digital skrotsag på din bil.

 

Hvis bilen har nummerplader på, afmelder vi dem gratis. Du kan også selv afmelde dine nummerplader i den lokale synshal - valget er dit. Det er uden betydning om bilen har nummerplader på eller ej, den må dog ikke have være afmeldt i mere end 10 år.

 

Ring til os på telefon 70202022 og bestil afhentning af din skrotbil, eller send os en mail på mail@autotransporten.dk

Aflever selv din skrotbil i Glostrup eller Fjenneslev
Du kan også selv aflevere din skrotbil til os på Fabriksparken 16, 2600 Glostrup eller Sorøvej 183, 4173 Fjenneslev.

 

Hvis du selv afleverer bilen får du skrotpræmie på kr. 2.500,- Du får de 2.200,- kr. fra staten og de 300,- kr. fra os på Mobilepay, altså ialt kr. 2.500,- når du afleverer din skrotbil til os.

Ring til os i forvejen på telefon 70202022 så er vi klar når du kommer.

Hvis du ikke selv er bilens registrerede ejer.
Hvis du kender bilens registrerede ejer kan du stadig få skrotpræmien, vi laver så istedet en "salgssag" I dette tilfælde skal du ringe til os og oplyse bilens registreringsnummer, så opretter vi en salgssag. Miljøordningen for Biler sender da besked til bilens registreret ejer via E-boks, hvori registreret ejer bliver bedt om at godkende skrotning.

 

Når skrotning er godkendt kan vi afhente / modtage bilen og skrotpræmien udbetaler vi til dig, vi tager 200,- kr. for det arbejde der er forbundet hermed.

 

Hvis du ikke ved hvem, der er sidst registreret ejer, eller hvis denne ikke vil godkende skrotningen, tilbyder vi at hente bilen gratis, hvis blot den er komplet og ikke har stået stille alt for længe.
Du kan læse mere om statens bilskrotordning her: www.bilordning.dk

 

Ring til os på telefon 70202022 for bestilling af afhentning af din skrotbil, eller hvis du blot har spørgsmål om skrotning af bil eller digital bilskrotning.

 

Autotransporten København ApS er autoriseret til at modtage skrotbiler af Miljøstyrelsen og findes på listen af godkendte modtagere af skrotbiler på bilordning.dk

Skal bilen skrottes?
Skal bilen skrottes?